Μεταφορές Μετακομίσεις Χαλκίδα, Θήβα, Αλιβέρι, Εύβοια, Σχηματάρι, Αθήνα, Βόλος, Θεσσαλονίκη,… και για όλη την Ελλάδα!
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Κάντε Like! στην σελίδα μας στο Facebook


Δείτε το κανάλι μας στο YouTube


καλεστε δωρεαν με skype!

Έχετε λογαριασμό στο Skype;

Καλέστε μας ΔΩΡΕΑΝ!

Skype Me™!

Καθημερινός μας στόχος είναι να μεταφέρουμε ότι είναι για εσάς πολύτιμο με ασφάλεια και ταχύτητα, έτσι ώστε να είστε 100% σίγουροι ότι η μεταφορά – μετακόμισή σας θα πραγματοποιηθεί με τον καταλληλότερο τρόπο.

Μεταφορές και Μετακομίσεις σε όλη την Ελλάδα!

Οι υπηρεσίες που προσφέρουμε έχουν ως εξής:

Αμπαλάζ Επίπλων

Αμπαλάζ Επίπλων

Συσκευάζουμε τα έπιπλά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο λαμβάνοντας σοβαρά υπόψη μας ότι κατά την μεταφορά θα πρέπει οι συσκευασίες να είναι τέτοιες ώστε να είμαστε απολύτως σίγουροι ότι θα μεταφερθούν με ασφάλεια.

Ανυψωτικό Μηχάνημα

Ανυψωτικό Μηχάνημα

Διαθέτουμε ανυψωτικό μηχάνημα έτσι ώστε να μεταφέρουμε από τον χώρο σας στο φορτηγό μας και αντίστροφα, όλα τα πράγματά σας, σωστά και με ασφάλεια όπως πρέπει. Έτσι, είμαστε σε θέση να ανταποκριθούμε σε κάθε απαίτηση μεταφοράς.

Μεταφορά Έργων Τέχνης

Μεταφορά Έργων Τέχνης

Μεταφέρουμε με ασφάλεια και με πολύ προσοχή ότι είναι πολύτιμο για εσάς, όπως έργα τέχνης (πίνακες ζωγραφικής, αγαλματίδια, κλπ), δίνοντας πάντα έμφαση στην συσκευασία τους με σκοπό να ταξιδεύουν τα πολύτιμά σας αυτά έργα τέχνης, όπως ακριβώς πρέπει.

Μεταφορά Πιάνων, Αντικών και Χρηματοκιβωτίων

Μεταφορά Πιάνων, Αντικών & Χρηματοκιβωτίων

Μεταφέρουμε το πιάνο σας, τις αντίκες σας ή και το χρηματοκιβώτιό σας. Είμαστε πάντα σε θέση να εξυπηρετούμε ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες καλύπτοντας όλες τους τις ανάγκες.

Εξειδικευμένη Συσκευασία Γυαλικών

Εξειδικευμένη Συσκευασία Γυαλικών

Συσκευάζουμε κάθε γυαλικό σας προϊόν πολύ προσεκτικά και φροντίζουμε να μεταφερθούν με ασφάλεια χωρίς την παραμικρή ύπαρξη απωλειών, όπως σπασίματα, κλπ

Εξειδικευμένη Συσκευασία Ρούχων

Εξειδικευμένη Συσκευασία Ρούχων

Όλα σας τα ρούχα (κουστούμια, μπλούζες, παντελόνια, κλπ) συσκευάζονται και αυτά πολύ προσεκτικά χωρίς να τσαλακώνονται και μεταφέρονται άθικτα στον προορισμό τους.

Λύσιμο / Τοποθέτηση Επίπλων & Ηλ. Συσκευών

Λύσιμο / Τοποθέτηση Επίπλων & Ηλ. Συσκευών

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα το λύσιμο αλλά και την τοποθέτηση όλων των επίπλων και των ηλεκτρικών σας συσκευών, πριν και μετά την μεταφορά τους.

Εγκατάσταση & Απεγκατάσταση Κλιματιστικών

Εγκατάσταση & Απεγκατάσταση Κλιματιστικών

Εγκατάσταση και απεγκατάσταση των κλιματιστικών σας (πριν και μετά την μεταφορά τους), εύκολα και υπεύθυνα. Γλυτώστε από περιττό κόπο, χρόνο και περεταίρω έξοδα.

Ασφάλιση όλων των Μεταφορών σας

Ασφάλιση όλων των Μεταφορών σας

Όλες οι μεταφορές που πραγματοποιούνται μέσω της εταιρίας μας ασφαλίζονται. Αυτό σημαίνει πως οτιδήποτε και αν συμβεί κατά την μεταφορά, σας αποζημιώνουμε άμεσα και με συνέπεια!